2 MEDALLES DE BRONZE I 2 MÍNIMES D’ESPANYA

 

Ole, ole y ole quina segona jornada la viscuda avui a les instal·lacions del club natació Olot. Dues medalles, 2 mínimes d’Espanya, 1 rècord absolut i 6 millors marques del club.

Mati:

La primera prova de la jornada eren els 200 lliures on tres nedadors nostre o nedaven, en Sergi ha fet un temps de 2.15.64 que li han valgut la onzena posició, la seva germana Sara ha fet la millor marca del club (14 anys) amb un temps de 2.22.69, ha quedat en vintena posició. La tercera nedadora Carla ha sigut desqualificada per sortida avançada, a vegades els nervis juguen una mala passada.

No obstant Carla ha sabut refer-se i ha obtingut la cinquena posició en els 100 estils amb un temps de 1.16.13.

Sara Castells també a nedat aquesta prova fent la millor marca del club 1.16.09, Sara ha acabat en onzena posició.

Tarda:

Com al matí Sergi  ha obert la competició d’una manera molt brillant, ha nedat uns 200 esquena increïble, com així ho indica el temps aconseguit, 2.23.98, que li han permès penjar-se del seu coll la medalla de bronze i l’hi donen el bitllet per anar a Mallorca als campionats d’Espanya, a més aquesta marca polvoritza, en més de 4 segons,  l’antic rècord del club que tenia en possessió Raul Franco des de l’any 2005.  

Carla Arenas, encara una mica molesta per la seva desqualificació del matí, a sortit a tope en els 200 esquena i ha realitzat una molt bona proba fent un temps de 2.37.17 i ha acabat aconseguint el que feia tant de temps que buscava, una medalla de bronze!!.

Edgar Tena ha nedat la seva proba predilecta, els 100 braça, fent una molt bona proba acabant en onzena posició i abaixant la seva millor marca personal per deixar-la en 1.15.00.

L’última prova del dia a sigut a càrrec de Sara que ha batut 2 millors marques del club, la primera en els 200 estils que amb un temps de 2.41.62 milloren l’anterior marca, y ha obtingut la dotzena posició. A la mateixa proba Sara a batut la millor marca del 50 papallona amb un temps de 35.30.

Molt bona aquesta jornada i desitgem que demà sigui com a mínim igual!!

Ànims nois/es l’últim esforç que ja s’acaba.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts