CNSP 50 Anys

24H DE NATACIÓ: LES ORIGINALS

No es pot entendre la història del nostre Club sense l'esdeveniment més característic i particular de la natació perpetuenca: les 24 hores.

Aquest any, amb motiu del nostre 50è Aniversari, recuperem allò que s'ha perdut amb el temps i tornem amb el sabor original i estiuenc d'un event social i d'esbarjo que deixa sempre un somriure i un bon record en cadascú dels participants.

Les incripcions són gratuites, tant per visitar, nedar al carril, participar en equips, o bé, tornar a formar part de la natació perpetuenca per un dia complert.


Encara que les 24H són populars, es limiten exclusivament a nedadors, familiars, socis, màsters, exnedadors i tota la gent vinculada durant aquests darrers 50 anys al Club Natació Santa Perpètua, el CNSP.


Si de veritat, la natació t'ha aportat a la teva vida, ha arribat el moment d'agraïr-li al CNSP allò que et va aportar en el seu moment. T'esperem, vine a gaudir de les 24H, les originals.

Inscripcions tancades.
Si no has arribat a temps, si us plau, fes un email a cnsp@cnsp.cat


Us informarem de les bases dels concursos i del torneig al facebook i l'instagram del Club.

"Sortia de l'aigua i mirava tot recte. Sota la seva ombra, vaig trobar la primera versió d'aquell antic mapejat deixat per un nedador anònim." (L'Enigma del Tresor, Escape Room)

24 HORES DE NATACIÓ: LES ORIGINALS

EXPOSICIÓ CLUB NATACIÓ SANTA PERPÈTUA

Club Natació Santa Perpètua

Tfn. 935741939 WhatsApp: 639530337