equip absolut club natacio santa perp+etua

Fitxa tècnica: Els entrenaments absoluts, així com els juniors, estàn destinats a la superació personal mitjançant uns
objectius de temporada. Són entrenaments focalitzats en l’estil i exercicis que requereixen altes dosis de metratge diari de cara a assolir la millor marca personal o de grup quan es participin en competicions, campionats i travessies. El nedadors absoluts són el fruit de treball de molts anys al club i ens representen a totes les competicions i events establerts pel Club.

Edats Absolut Jove: 95/96 per categoria masculina i 97/98 per categoria femenina

Edats Absolut: Totes les edats.

Horari d’entrenament: 19.15h – 20.15h

Tipus d’entrenament: Optimització de la tècnica, les sortides i els viratges. Dinàmics durant la semana (aeròbic, anaeròbic, sèries programades, etc…).

Entrenador: Antonio Polo.

 

Opt In Image
Posa't en contacte amb nosaltres
Vols apuntar-te al club?

Som aquí per respondre qualsevol dubte que tinguis en relació al Club Natació Santa Perpètua i les seves àrees d'activitats. Si no pots visitar-nos a les oficines, des d'aquest formulari pots posar-te en contacte per:

  • Demanar informació general
  • Sol·licitar la teva alta com a soci
  • Tramitar les incripcions als cursets de natació
  • Demanar una llicència màster o de triatló
  • Reservar el teu material esportiu
  • Apuntar-te al Club!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Estem d'acord amb la preservació de la privacitat de les persones, i per tant, les teves dades no són mai compartides amb altres empreses ni tampoc fem servir cap cookie publicitària que identifiqui la teva activitat. El teu correu electrònic solament es farà servir per donar-te una resposta o informar-te sobre les accions que realitza el nostre club. (100% lliure de spam).