La fitxa tècnica:  Els alevins del nostre club fan entrenaments destinats a millorar l’estil de la natació i aprenen les bases del entrenament de competició. Es concentren en aquesta edat els esforços per obtenir bons nedadors de cara a competicions comarcals i campionats.Equip aleví CNSP

Edats: Nascuts al 02/03 en categoria masculina i 03/04 en femenina.

Horari d’entrenament: 18.15h – 19.00h

Tipus d’entrenament: Exercicis variats, millora i especialització de l’estil. Introducció a les bases del entrenament (Ritme de prova, control de temps, etc.)

Entrenador: Antonio Polo

Opt In Image
Posa't en contacte amb nosaltres
Vols apuntar-te al club?

Som aquí per respondre qualsevol dubte que tinguis en relació al Club Natació Santa Perpètua i les seves àrees d'activitats. Si no pots visitar-nos a les oficines, des d'aquest formulari pots posar-te en contacte per:

  • Demanar informació general
  • Sol·licitar la teva alta com a soci
  • Tramitar les incripcions als cursets de natació
  • Demanar una llicència màster o de triatló
  • Reservar el teu material esportiu
  • Apuntar-te al Club!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Estem d'acord amb la preservació de la privacitat de les persones, i per tant, les teves dades no són mai compartides amb altres empreses ni tampoc fem servir cap cookie publicitària que identifiqui la teva activitat. El teu correu electrònic solament es farà servir per donar-te una resposta o informar-te sobre les accions que realitza el nostre club. (100% lliure de spam).