ATENCIÓ: Nou conveni de col·laboració

Donat l’objectiu del club d’implicar als pares dels nedadors i nedadores als actes o esdeveniments en els que participa l’entitat veiem necessari la creació d’aquest conveni de col·laboració.

La finalitat del conveni és crear una “Bossa de diners” per a cada un dels pares/nedadors col·laboradors. Definim la “Bossa de diners” com un compte que tindrà Convenicada col·laborador on se li aniran afegint quantitats en funció de las col·laboracions que realitzi en els diferents actes o esdeveniments en els que participi el club.

Els diners obtinguts es basen en el següent criteri: tot els diners aconseguits en un acte social es dividiran entre dos. Una part serà destinada al club, mentre que l’altre part es repartirà entre tots els pares col·laboradores. Per altre banda, cada esdeveniment tindrà el seu propi conveni i les seves pròpies normes de col·laboració per a que aquest criteri sempre es compleixi (consultar especificacions segons esdeveniment a l’annex).

Els diners acumulats per cada col·laborador servirà per obtenir descomptes en despeses del club, com per exemple el stage, el sopar del club o la compra de material esportiu. Remarquem que no es pot utilitzar para obtenir una rebaixa en la quota mensual.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts