Identificació del Titular (LSSI)

El Club Natació Santa Perpètua (“CNSP”), amb CIF G60113933 i seu a l’Avinguda Girona S/N de Sta.Perpètua de Mogoda (CP 08130 i Tfn.+34 935741939), és el titular del web i el domini cnsp.cat i cnsantaperpetua.com, a partir d’ara anomenats “web” i “domini”.

El Club, posa a disposició dels usuaris a fi de donar notícia de les seves activitats.

Accès dels usuaris

L’accés inicial al portal és gratuït.

En cas que per utilitzar determinades funcions o serveis sigui necessari que l’usuari es registri, aquest registre s’efectuarà mitjançant formularis de dades i amb subjecció a les prevencions de la legislació de protecció de dades personals que es descriuen en aquest avís legal.

Per utilitzar el portal els menors d’edat hauran de disposar del permís dels pares, mares o representants legals, que en seran responsables.

Propietat intel·lectual dels textos i imatges

 • D’aquest lloc web: CNSP
 • De les fotografies: CNSP i fotos d’ùs pùblic amb llicència lliure o d’atribució.
 • Dels textos: CNSP i els seus autors

El material (textos, imatges, interactius i material audiovisual) que forma part d’aquest lloc web pot estar protegit per drets d’autor o de reproducció.

La reproducció i distribució pública dels continguts del web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense autorització expressa del Club Natació Santa Perpètua, queda específicament prohibida.

No s’autoritza en cap cas:

 • La presentació d’una pàgina de ww.cnsp.cat o qualsevol contingut d’aquesta pàgina en una finestra que no pertany a www.cnsp.cat per mitjà de qualsevol tècnica o procediment incloent-hi framing, inline linking, css ocult, etc.
 • Qualsevol extracció d’elements del lloc web que causi perjudici a cnsp.cat conforme a les disposicions vigents.
 • L’ús comercial dels continguts del lloc web cnsp.cat
 • L’ús de marques o signes distintius, logotips, combinacions de colors, estructura, disseny i, en general, símbols distintius de qualsevol naturalesa, propietat de cnsp.cat i/o els seus proveïdors de material, sense el coneixement i l’autorització corresponent de l’empresa.
 • L’ús de continguts en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i l’ordre públic.
 • Difondre continguts o propaganda de caràcter racista o xenòfob, pornogràfic, il·legal o que atempti contra els drets humans o pugui causar perjuicis a determinades persones.
 • Provocar danys en els sistemes físics i lògics a www.cnsp.cat, dels seus proveïdors de internet/hosting o de terceres persones; introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys anteriorment esmentats.
 • Intentar accedir i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

Què s’autoritza?

 • L’usuari podrà visualitzar els continguts d’aquest portal, copiar-los, imprimir-los en el seu ordinador o qualsevol altre suport només per al seu ús personal i privat.
 • L’usuari podrà compartir els continguts amb altres usuaris mitjançant els botons disposats de les xarxes socials corresponents (facebook, twitter, whatsapp, instagram, pinterest,….).

Política de protecció de dades de caràcter personal (LOPD)

La web pot sol·licitar als seus usuaris dades de caràcter personal en el seus formularis: nom, cognoms, adreça, email, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l’usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer titularitat del Club Natació, amb domicili Av.Girona S/N 08130 Sta.Perpètua de Mogoda (Barcelona)

Us recordem que teniu la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a cnsp@cnsp.cat.

L’acceptació d’aquestes condicions comporta el vostre consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu, així com també a la seva incorporació posterior a l’esmentat fitxer automatitzat. En cap cas, es cedeixen dades a tercers o s’utilitzen aquestes dades per altres fins que no siguin els propis del Club Natació.

Dades de Nagevació

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recullen, de manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’internet. En aquesta categoria de dades hi ha l’adreça IP o nom de domini de l’ordinador utilitzat per la persona usuària per connectar-se al lloc web, l’adreça URL del recurs demanat, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.

Política de Cookies o Galetes

Les galetes, o ‘cookies’, constitueixen una eina utilitzada pels servidors del hosting web per emmagatzemar i recuperar informació relativa als usuaris. Són petits arxius de text que les pàgines web envien al navegador i que s’emmagatzemen al terminal de l’usuari, ja sigui un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta. Aquesta informació permet recuperar informació com per exemple el seu usuari registrat, si en disposa, dades de connexió a les xarxes socials o dades de preferències de navegació. Aquestes dades són emmagatzemades per a ser recordades quan l’usuari visita de nou la pàgina.

Si desitja consultar més informació sobre què són les galetes, què emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li roguem que ens pregunti mitjançant el formulari de contacte.

El CNSP procedeix a detallar l’ús de les galetes que fa aquesta web, amb la finalitat d’informar-lo amb la màxima exactitud possible.

Aquesta web utlitiza les següents galetes pròpies:

 • Galetes de sessió, per tal de garantir que els usuaris que escriguin comentaris a la web siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera podem combatir l’ús de spam o l’accès no autoritzat al sistema.

Aquesta web utlitiza les següents galetes de tercers:

 • Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de ser comunicart directament a Google.
 • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes per tal que vostè pugui clicar sobre botons del tipus M’agrada o Comparteix.
Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment prodrà exercir el seu dret de desactivar o eliminar les galetes d’aquesta web. Aquestes accions es realitzen de diferent manera en funció del navegador web que estigui utilitzant.

Responsabilitats Generals, Responsabilitat sobre contingut i ús

 • Ni aquesta web ni els seus representatns legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privadesa que puguin tenir els tercers citats en aquesta política de galetes.
 • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i, des d’aquests navegadors ha d’efectuar el seu dret a eliminar o desactivar l’ús de le galetes. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels navegadors mencionats.
 • En alguns casos, és necessari instal·lar galetes per tal que el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptar les galetes.
 • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir-les amb tercers, excepte en els casos que sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a tal efecte. Segons Google, aquest no desa la seva direcció IP. Google Inc. és una empresa adherida a l’acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord a la normativa europea. Pot consultar informació més detallada al respecte en aquest enllaç. Si desitja informació sobre l’ús que Google fa de les galetes li adjuntem aquest altre enllaç.
 • Per qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en contactar amb nosaltres.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

La web o el CNSP es reserva el dret de modificar els continguts de la web i d’eliminar-los, així com també de limitar o impedir l’accés a la web, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.

El Club o www.cnsp.cat no es fa responsable de la informació o els continguts pengin els usuaris de cnsp.cat, que restarà sota la seva pròpia responsabilitat.

El Club o www.cnsp.cat  no és responsable de la informació  o els continguts que es poden obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta empresa.

El Club o www.cnsp.cat no s’identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors.

El Club o www.cnsp.cat no pot garantir que el portal i el servidor estiguin lliures de virus, per la qual cosa no es fa responsable dels danys o perjudicis que es puguin causar per aquestes anomalies o qualsevol altra d’índole tècnica.

El Club, com a entitat jurídica, o la persona delegada perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda dels seus llocs web i exercirà totes les accions civils i penals que li puguin correspondre per dret.

Modificació de les presents condicions i durada

El Club Natació Santa Perpètua podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades i seran degudament publicades com apareixen aquí. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Legislació aplicable i jurisdicció

La relació entre Club Natació Santa Perpètua (www.cnsp.cat) i els usuaris es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya).