Campionat d’Espanya Infantil i Júnior

Del 27 de febrer a l’1 de març s’ha celebrat en les instal•lacions del C.N. Terrassa el Campionat d’Espanya d’hivern de natació corresponent a les categories infantil i junior. On el nostre Club ha estat representat per Sergi Castells.

Durant la primera jornada, Castells, va debutar en aquest campionat amb 100 metres lliures on va aconseguir la classificació per la final B, on va quedar per la tarda en 16à posició amb un temps de 53.60. També va aconseguir pel matí la classificació per la final A de 100 metres esquena on va fer 1.00.03 que li va valdre una 10à posició.

La segona jornada d’aquest campionat va estar marcada per la consecució de la medalla de bronze en els 50 metres lliures on va parar el cronòmetre en un magnífic 23.80 millorant el temps aconseguit en les series preliminars i establint una nova millor marca personal.

L’última jornada d’aquest campionat va prendre part en la prova de 200 metres esquena on com en les jornades anteriors, va aconseguir classificar-se en la final A on va fer un temps de 2:12.36 quedant en una 10à posició.

Des de el Club Natació Santa Perpètua volem felicitar tant a Sergi Castells com el seu entrenador, Antonio Polo, per els èxits aconseguits en aquest campionat i animar-los a seguir treballant per aconseguir de nous.

podium3

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts