CAP DE SETMANA COMPETITIU

Cap de setmana carregat de competicions i emoció a causa de que el final de la temporada s’apropa i els llocs finals a la lliga han decidir-se.
L’equip aleví i infantil han acabat enquadrats en el grup D de les seves respectives lligues on lluitaran per quedar el més amunt de la classificació.
La copa és una competició en la que els nedadors deixen una mica de costat els seus objectius individuals i on el seu principal objectiu és sumar el major punts per ajudar al club.
És una competició on als nedadors els hi toca nedar moltes proves i algunes d’elles no són les més habituals.

L’equip aleví lluitarà en la piscina del club natació Sitges contra els següents clubs:

cn premià, an gramanet, joan pelegri cn, cn parets, cn lloret de mar, cn sitges, cn sant adrià, cn l’hospitalet, ce europa sports centre, cn piera,manyanet cn, cn castellfollit, ce inef de lleida, cn pinetons cardedeu , ce sek catalunya

alevins

Per la seva banda l’equip infantil competirà en la piscina del club natació igualada amb l’objectiu de quedar primers de grup, ho farà contra els següents clubs:
cn rubí, cn vilafranca, cn esplugues, cn castellfollit, cn sant adria, cn igualada, cn parets, manyanet cn,  ce cabrera de mar, cn pinetons cardedeu,  cn piera, ce europa sports centre.

Infantils
Els més veterans del club, la secció màsters, competiran durant tot el cap de setmana en el campionat de Catalunya que se celebrarà en la piscina del club natació Sant Andreu.
Un total de 15 nedadors (9 homes i 6 dones) competiran amb l’objectiu de millorar les 19 medalles aconseguides l’any passat.

masters

Molta sort a tots els nostres nedadors i desitgem que tots aconsegueixin complir els seus objectius portant així cada vegada més alt el nom del nostre club.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts