El Club a Guinea Equatorial


Durant aquesta Setmana Santa es van desplaçar a Malabo, Guinea Equatorial, representants del Club Natació Santa Perpètua. Els objectius d’aquesta visita eren negociar els acords de col·laboració amb el Ministeri de Joventut i Esports, així com ajudar a constituir el primer Club de Natació al país africà per al desenvolupament d’aquesta modalitat esportiva.

 

Aquestes reunions de treball, fetes al Ministeri amb el Director General Josué Esono Edú i representants del govern equatoguineà, van servir per crear les bases del nou Club Natació Malabo, donada la experiència del Club Natació Santa Perpètua, tant tècnicament com esportivament, obtinguda en quasi 50 anys d’història.

 

Per altra banda, es van definir les futures bases de col·laboració dels dos clubs de natació, establint una relació de germanor i signant un compromís per ambdues parts en la que es potenciarà la natació en tots els seus àmbits i modalitats.

 

És per això que el Club Natació Santa Perpètua treballarà en el seu 50è aniversari aquest nou projecte esportiu i de caràcter humà tan ambiciós per continuar creixent com a entitat referent i, sumar nous esforços en la nova dinàmica del Ministeri de Joventut i Esports de Guinea Equatorial.

 

Fuente: Dirección General de Deportes
Oficina de Información y Prensa de Guinea Ecuatorial

 

http://www.guineaecuatorialpress.com/noticia.php?id=9553

 

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts