Club Natació Santa Perpètua – 50 Anys de Natació

El 11 d’abril de 1968 es va crear el nostre club, des d’aquest dia ja han passat gairebé 50 anys que es compliran el proper dia 11 d’abril de 2018.

El club es va fundà per la necessitat d’una part del nostre poble interessats en aprendre a nedar i practicar natació de competició.

Durant aquests 50 anys el club ha posat tot el seu esforç en donar el millor servei a tots els seus socis/es amb l’objectiu de fomentar la practica de la natació donant un valor afegit formant persones amb uns valors de club que s’han transmet de generació rere generació mitjançant les diferents persones que han format part activament de la estructura del club.

És per aquest motiu que encetem una de les temporades més important de la Història del Club, una temporada que hem preparat moltes coses amb l’objectiu de tornar a reviure tots el records i sensacions que s’han creat al club.

Trobada CNSP 50 Aniversari

A més a més del calendari d’activitats anuals del club realitzarem diferents activitats on volem incloure a totes aquelles persones que hagin estat vinculades al club d’una
manera o d’altre.

Dintre d’aquestes activitats s’inclouen actes tan importants per al nostre club com són el sopar anual, les 24 hores de natació, el trofeu social de festa major i la travessa al llac de Banyoles.

També durant la festa major d’estiu el club farà una exposició, al espai 1 del Museu de la Granja Soldevila, sobre els 50 anys. 

El calendari oficial* és el següent:

Dissabte 14 de abril 2018  Diada “50 anys Club Natació Santa Perpètua“
Dissabte 9 de Juny de 2018 Trofeu “50 anys del club natació“
Dissabte 28 de Julio de 2018  24 hores de Natació: les originals i tradicionals
Dissabte 1 de setembre de 2018 Trofeu Social Festa Major Sta.Perpètua
De 30 d’Agost al 20 setembre 2018 Exposició Local “50 anys del CNSP”
Diumenge 23 de setembre de 2018 Travessia de Banyoles 2018: el retorn del CNSP

*aquest calendari pot estar subjecte a canvis.

Així doncs ja pots prendre nota de les dates assenyalades ja que si durant algun moment de la teva vida ha estat lligat al club estàs convidat a recordar aquests moments i per què no, a crear-ne de nous.

24 hores natacio

A partir d’ara, tots els nedadors, exnedadors, pares i mare esteu convidats a fer ús del hashtag #50anyscnsp a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, …) per qualsevol cosa relacionada amb els actes o amb el Club.

Us esperem!

 

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts