Comissió Celebració 50 Anys CNSP

Com ja sabeu aquesta temporada el club farà 50 anys i durant la present temporada hem programat diferents activitats.

50 anys és temps suficient per crear mil històries i moments inoblidables, però l’actual junta directiva no pot abastar totes aquestes històries, i es per això que hem creat una comissió que s’encarregui d’organitzar aquests actes.

Una d’aquestes activitats és una exposició sobre els 50 anys del club, i en ella volem compilar la història del club i traslladar-la a tots els visitants locals que faràn assitència en una data clau com és a la Festa Major 2018 i en un lloc com la Sala 1 del Museu a l’espai de la Granja Soldevila.

L’altre acte és el sopar anual del club on volem agrupar la major quantitat de gent possible per recordar i celebrar junts tota la història del club. No cal dir-vos que necessitem contactes o que propagueu per les xarxes o els vostres grups de whatsapp aquest event al màxim d’exnedadors posibles.

És per això que fem una crida a totes les persones que creguin que puguin aportar informació sobre la història del Club, material rellevant personal, fotos, retalls de diaris, llistats de sortida, material esportiu de natació antic, material propi del CNSP, vídeos VHS, medalles, etc… o que vulguin participar activament en la celebració dels 50 anys per formar part d’aquesta comissió.

En quant al tema de l’exposició, tothom que col.labori se li retornarà el material cedit, i tindrà el seu nom i any en un apartat visible al pùblic.

Si creus que tu ets una d’aquestes persones omple el següent formulari, o bé, ens fas un email a 50anys@cnsp.cat i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Participa als 50 anys del CNSP
Formulari de col.laboració a la Comissió 50 Anys CNSP

¿Qué vols fer?

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts