Cursets d’estiu 2014

cursets intensiusEns complau comunicar-li que el Club Natació Santa Perpetua com cada any ofereix el servei de aprendre i/o perfeccionar la tècnica de la natació.

Com ho fem per que assoleixi els seus objectius?

Doncs utilitzant una metodologia d’ensenyament ben estudiada, amb grups reduïts i amb un equip de professionals que treballaran perquè compleix els seus objectius. Aquests grups estan classificats homogèniament per nivells, per fer més fàcil l’aprenentatge.

La metodologia varia segons el nivell en el que ens trobem.

Al nivell inicial treballem amb grups molt reduïts on el principal objectiu és la familiarització amb el medi aquàtic mitjançant l’aprenentatge guiat utilitzant el joc i el descobriment com a mitjà principal.

Als nivells de perfeccionament de la tècnica fem servir una metodologia basada en els últims exercicis publicats que son més efectius per millorar la tècnica de la natació.

També som conscients que és una activitat diària per això s’utilitzen una gran varietat d’activitats i exercicis ben diferents sense oblidar-nos del objectiu principal de cada grup.

A més de la tècnica no ens oblidem de fer una educació global del nen/a, als valors individuals i de grup que dona la practica esportiva, nosaltres fem èmfasis a les qualitats com ordre, disciplina, respecte al monitor i als altres companys que son presents durant tota la sessió.

Si tens més de 16 anys, també i tens un lloc als nostres cursets, ja que aquest any hem preparat una amplia oferta per tothom.

Tenim un curset amb l’objectiu de millorar el rendiment perfeccionant la tècnica i/o augmentant el nivell d’entrenament, proporcionant les eines per realitzar un entrenament adequat.

Si vols provar a nedar en aigües obertes, o si ets triatleta i vols millorar la tècnica del sector de natació, aquest any tens el teu curset. Es faran exercicis destinats a millorar el rendiment i la familiarització al mar. També es valorarà l’opció de fer alguna sortida a nedar en aigües obertes. A més de millorar la tècnica es tractaran temes d’hàbits d’entrenaments i prevencions de lesions.

Si tens alguna patologia i el metge t’ha prescit que facis natació però no saps quin exercicis et van be et podem assessorar i ensenyar una rutina adequada a la teva patologia. La natació te múltiples beneficis per la salut, però es essencial saber diferenciar els millors exercicis i la millor manera de fer-los. Per tan si ets un nen/a com un adult, tens cabuda en els nostres cursets. Aquest any tenim moltes novetats i ampliem oferta d’horaris.

horarios

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts