Cursets intensiu de Setmana Santa al CNSP per 19,90€

Aquest any 2017, el Club Natació Santa Perpètua ofereix un curset especial  amb l’objectiu d’aplicar i introduir la seva metodologia i forma de treballar habitualment durant la temporada, però enfocats a tots els nivells de natació.

La finalitat d’aquest intensiu és valorar el nivell del nedador, i marcar-li objectius de cara al proper curset d’estiu, a més de valor les aptituds per a la pràctica de la natació com a esport de competició.

És un curset destinat a totes les edats, tant necens com adults, i com sempre fem, s’aplicarà la nostra filosofia d’aprenentatge.

Aquest intensiu es durà a terme els propers dies 10,11,12 i 13 d’abril de 2017 en horari de 16:30 a 17:15h 

A qui va adreçat aquest curset?

  • Tots el nens i adults interessats en fer els nostres cursets de natació d’estiu ja que poden aprofitar aquest 4 dies per permetre als tècnics valorar el nivell inicial del nen/a i/o adult assignant-li un objectiu personalitzat.  A més pots beneficiar-te del descomptes per al curset d’estiu.
  • Nens i adults interessats en fer natació de competició ara ténen la oportunitat de viure durant aquest 4 dies com és el dia a dia del CNSP.

Si estàs interessat/da no ho dubtis, informa’t i apunta’t ja que les places són limitades i per estricte ordre de formalització.

El preu del mateix será de 19,90€.

Informació, inscripcions i dubtes a cnsp@cnsp.cat, o bé, trucar-nos al 935741929 de dilluns a divendres de 16 a 19h.

La resta de consultes les podeu fer presencialment a la nostra oficina situada davant les pistes de tenis (accedint pel pavelló municipal) al mateix horari.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts