Daniel Martinez, un diamant en brut

Daniel Martinez va néixer el 15 de setembre de 1996 a la ciutat de Barcelona, actualment resideix a Santa Perpetua de Mogoda. Als 3 anys d’edat ja va començar a nedar i amb 4 anys va començar al club Natació Santa Perpetua, el seu actual club on practica la natació. En poc temps va començar la seva història en el món de la bicicleta en l’entitat local mes coneguda dintre del món de les bicis i finalment decideix també dedicar-se a un tercer esport, córrer.

Aproximadament als 10 anys, juntament amb els seus pares, decideix dedicar-se al món del triatló on va aconseguir la primera victòria al seu debut a Gavà. Quan va arribar a la categoria cadet, als campionats d’Espanya va assolir una 23ª posició, la qual va millorar aquesta mateixa temporada acabant en una 8ª posició.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el campionat de Catalunya de triatló, un triatló sense aigua i sense bici, per culpa de les males condicions climatològiques, que es va convertir en una cursa de 8,900km. Daniel Martinez va controlar una carrera dura des del principi i la va acabar guanyant amb nomes 5 segons de diferencia. Va aconseguir també la 11ª posició general amb 30:24.

Actualment la temporada de triatló per a Daniel Martinez ha finalitzat i es centra en millorar la natació en el Club Natació Santa Perpetua en les competicions comarcals. Ben segur que Daniel ens donarà moltes mes alegries i des d’aquí el seguirem de ben a prop.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts