Entrevista a Anna Duran

Nom: Anna Duran

Edat: 27 anys

Categoria: Entrenadora

Especialitat: Vaig començar sent estilista – esquenista, però al final vaig acabar decantant-me per la papallona.

Millor resultat esportiu: Fins a l’últim any de categoria júnior medallista en les proves de 50m i 100m papallona als Campionats de Catalunya i 5na classificada al CSD aleví  (Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes)

Ídol esportiu: Michael Phelps, Aleksandr Popov

¿Per què vas escollir la natació? Suposo que vaig començar com la majoria, en un primer moment els meus pares em van apuntar als cursets per aprendre a nedar. Va arribar un moment que una monitora va venir i em va demanar si volia provar això de competir perquè em veien qualitats. Jo els hi vaig dir els meus pares que ho provaria, però que si no m’agradava ho deixaria, em va enganxar…i aquí estem…al final he estudiat una carrera per dedicar-m’hi.

Objectiu de la temporada: Principalment que els nedadors/es adquireixin una sèrie d’hàbits d’entrenament i de conducta. Parlar d’un objectiu d’una temporada ara mateix per mi és secundari, ja que l’objectiu principal que em proposo és a llarg termini. Les circumstàncies que es troba el club ens limita molt, però el que vull aconseguir conjuntament amb el Ruben és millorar en la qualitat dels nedadors/és, és a dir, formar esportistes que nedin bé i que siguin competitius a nivell territorial i nacional. Per aconseguir això nosaltres facilitem les eines als nedadors/es però necessitem que treballem conjuntament amb l’entorn que ens envolta (diferents institucions com l’Ajuntament, el club, pares i mares…) per fer que això sigui possible.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts