Entrevista a Rubén Cano

Equip Pre-Benjamí i Benjamí del CNSPA continuació podem veure una entrevista a un dels nostres entrenados del Club Natació Santa Perpètua

 

Nom: Ruben Cano Beltran

Edat: 22 anys

Categoria: Monitor

Especialitat: Braça

Millor resultat esportiu: Quart classificat als Campionats de Catalunya en 200 Braça.

Ídol esportiu: Ian Thorpe

 

Per que vas escollir la natació?

Possiblement com a molts que van començar en la pràctica de la natació, als meus pares els semblava que era l’esport mes complert, per altra banda, mai hem vaig interessar per altres esports. Pot ser que, en algun moment vaig pensar practicar una activitat esportiva col·lectiva però vaig tenir clar que la natació estava fet per mi.

Un punt d’inflexió va ser quan hem van detectar Asma, i havia d’assistir habitualment a centres per a que hem fessin seguiments i anessin veient el meu desenvolupament. Tots els mèdics opinaven igual, la natació hem faria un gran bé, i així va ser, als 12 – 13 anys no quedava rastre dels meus problemes respiratoris fins a dia d’avui.

Després de tants anys no podria dir per quin motiu vaig escollir la natació, però si perquè li estaré eternament agraït, tot el que m’ha aportat i tot el que m’aporta diàriament.

 

Quins objectius tens aquesta temporada?

Probablement els meus objectius d’aquesta són (sobretot en el grup dels benjamins) fer ressò en que som un equip, i acabin al final d’aquesta etapa amb suficient nivell com per a que siguin competitius en alts nivells regionals en tots els sentits, tant parlant de tècnica, com de velocitat.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts