ÉXIT A LA XVI FESTA DE L’ESPORT

cartell_festa_esportAquest cap de setmana s’ha celebrat la XVI Festa de l’esport, es una festa on totes les entitats del poble surten al carrer a celebrar el dia de l’esport. La nostra entitat com a entitat esportiva ho va fer amb un stand amb informació relacionada al nostre club.

L’objectiu d’aquesta festa és també premiar als esportistes locals pels èxits aconseguits la temporada anterior.

Aquest any el nostre club torna a ser l’entitat més reconeguda de tot el poble amb 3 premiats de les 8 categories possibles.

Els nostres premiats han sigut:

  • Carla Arenas: pel seu quart lloc aconseguits als campionats de Catalunya celebrats a Olot i per la seva participació als campionats d’Espanya disputats a la piscina picornell.
  • Equips masculí màster:  per la medalla de bronze i el quart lloc aconseguits als campionats de Catalunya a Sant Andreu. Edgar Marcos, Jordi Casiano, Rubén Vallejo, Raul Franco, Rubén Salazar, Rubén Cano, Jose Ramón Esteves.
  • Equip Pre.benjamí: pel seu 8 lloc als campionats de Catalunya celebrats a Manresa i per la seva projecció al món de la natació. Julia Lluis, Claudia Buendia, Helena Romera, David Lloret, Marta Rodriguez i Lidia Budíos.

El Club va atorgar una menció especial a Mariona Pozo per l’esforç i dedicació mostrar per ella durant la temporada anterior.

Des de la nostra entitat també ens volem sumar a la felicitació d’aquests nedadors/es i els animen a continuar així.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts