FINAL TERRITORIAL BENJAMÍ

 

final territorial

El passat 15 de Juny es va disputar a les instal·lacions del C. N. Lleida La Final Territorial Benjamina 2013. Tots el nedadors van nedar el mateix dia ja que les sessions de competició es diferenciaven per edat i sexe. El funcionament de la competició va ser un model nou que era el primer any que es feia i per aquest motiu tots els nadadors nedaven com a mínim 4 proves, una de cada estil en una mateixa sessió (matí o tarda) i en funció de l’ edat se sumaven mes proves. Fins el punt de que els nostres nedadors del 2004, Marc Ubach i Pablo Rocha van haver de nadar un total de 8 proves en un mateix dia, 4×50 Lliures al matí i 4×50 estils a la tarda.

Doncs així va ser una jornada maratoniana la que van viure els nostre nedador/es més petits, repleta d’emocions, nervis, tensió, alegria, diversió i sobretot cansament.

Per 5 dels 7 nedadors/es (Claudia Buendía, Julia Lluis, Helena Romera, David Lloret i Lidia Budiós) va ser la seva primera participació a la final territorial per lo que l’estat de nervis va estar molt present, fins i tot jugant alguna que altre mala passada.

Com hem dit sempre en aquesta categoria , i més en aquesta competició en particular, és una oportunitat per gaudir de la festa de la natació, dels companys i una recompensa per tot l’esforç dedicat als entrenaments durant tota la temporada. Indiferentment dels resultats, es un premi haver arribat a la Final Territorial i només per la gran quantitat de nens que s’ han quedat a les portes de participar-hi hem d’ estar orgullosos d’ haver tingut l’ oportunitat d’ assistir a aquests campionats.

No obstant els resultat obtinguts també s’han de valorar i son molt positius els 4 diplomes aconseguits pels nostres nedadors/ers. Els premiats van ser:  Pablo Rocha als 4×50 Lliures i 4×50 Estils,  Lidia Budíos i David Lloret als 4×50 Estils.

Des de aquí volem felicitar aquests petits nedadors i animar-los a seguir entrenant. Cal que tinguem clar que l’ esforç i la dedicació sempre acaben tenint la seva recompensa, així que continueu com fins ara i gaudiu dels vostres èxits.

FELICITATS!

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts