I JORNADA CAMP. CAT. ALEVI

Excel·lent primera jornada del campionat aleví que s’està celebrant a Reus, amb 1 millor marca del club i 3 diplomes de finalistes.
Jornada matinal:
Jornada maratoniana la que ha hagut de disputar el nostre nedador Sergi Castells que inaugurava els campionats amb els 200 estils, ha fet una gran carrera millorant la seva millor marca en 4 segons en fer un temps de 2.41.65 i acabar en desena posició,  pocs minuts després ha hagut de tornar a llançar-se a l’aigua per nedar els 200 esquena, i no ha notat l’esforç realitzat anteriorment ja que ha aconseguit millorar la marca del club de 13 anys de 200 esquena per deixar-la en 2.33.05 i acabar en la cinquena plaça de la general.
Les nostres nedadores de l’any 2000 han inaugurat els seus campionats amb la prova de 100 lliures, totes elles han millorat la seva marca. Andrea Mateos ha millorat la seva marca en 1 segon i s’ha classificat en la novena posició, Beatriz Marin també ha millorat la seva marca en 4 segons i ha realitzat un temps de 1.16.40, per últim Tania Casatejada ha realitzat un temps de 1.23.29 que milloren en 5 segons la seva millor marca.
Per acabar la sessió matinal les nostres noies han nedat el 4×100 estils i han acabat en la posició 27 amb un temps de 6.00.94.
Jornada de tarda.
Si al matí era el Sergi el que tenia una jornada bastant carregada a la tarda li ha tocat a Carla Arenas demostrar el treball realitzat durant tot l’any amb dues proves dures molt seguides. Com Sergi, Carla ha començat nedant els 200 estils realitzant una gran carrera i rebaixant en 7 segons la seva millor marca (2.50.51) per després nedar els 200 esquena fent una carrera molt regular acabat en un magnífic vuitè lloc i rebaixant la seva millor maca a 2 segons .
Sergi també ha nedat a la tarda els sempre competitius 100 lliures acabant en un extraordinari cinquè lloc rebaixant la seva marca en 1 segon en tocar la paret i parar el crono en 1.04.10.
Enhorabona a tots els nedadors i molta sort i força per a les dues jornades que queden!!
triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts