III JORNADA BENJAMÍ I PRE-BENJAMÍ

 

Dissabte 28 de gener, instal·lacions del C.N. Manresa, els més petits tenen la seva segona competició, hi ha més nervis que a l’anterior per que toca nedar braça, un estil una miqueta complicat però ells estan molt ben preparats. Fora nervis, salten al aigua i ja està, 25 metres no donen per molt, ho fan molt y molt bé.

Els benjamins del club es la tercera competició de la temporada, però la seva tercera competició son petits però ja tenen experiència, la majoria no esta nerviosos neden crol (50/100)  y saben el que han de fer, ells més grans també neden papallona l’estil on s’ha de tenir més coordinació i força ho fan alguns millors, altres pitjor però donant el màxim d’ells mateixos i això es molt d’agrair.

Una competició molt divertida on ells nens han gaudit, han nedat i han fet que els pares i assistents s’ho passin també molt bé vibrant i patint amb les proves de relleus.

Enhorabona aquest nens i nenes per la feina feta, no tan sols el dissabte sinó durant tots els dies que van a fer el seu entrenament.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts