La fitxa tècnica: El grup infantil del club ha de fer els mateixos entrenaments que els juniors i fins i tot els absoluts. Són edats molt actives i la natació, com un esport exigent, els ajuda al seu desenvolupament tant físic (flexibilitat de les articulacions,resistència i fons,sprints,…) com educatiu (voluntat i responsabilitat  dels entrenaments i horaris, pautes establertes, companyerisme -fer pinya-, etc). És un grup important que ha actuat sempre com el nostre nexe d’unió principal.

Edats: Anys 99/00/01 en categoria masculina i 01/02 en categoria femenina respectivament.Equip infantil CNSP

Horari d’entrenament: 18.15h – 20.15h

Tipus d’entrenament: General i Individualitzat. Són entrenaments molt programats segons la temporada.

Entrenador: Antonio Polo

Opt In Image
Posa't en contacte amb nosaltres
Vols apuntar-te al club?

Som aquí per respondre qualsevol dubte que tinguis en relació al Club Natació Santa Perpètua i les seves àrees d'activitats. Si no pots visitar-nos a les oficines, des d'aquest formulari pots posar-te en contacte per:

  • Demanar informació general
  • Sol·licitar la teva alta com a soci
  • Tramitar les incripcions als cursets de natació
  • Demanar una llicència màster o de triatló
  • Reservar el teu material esportiu
  • Apuntar-te al Club!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Estem d'acord amb la preservació de la privacitat de les persones, i per tant, les teves dades no són mai compartides amb altres empreses ni tampoc fem servir cap cookie publicitària que identifiqui la teva activitat. El teu correu electrònic solament es farà servir per donar-te una resposta o informar-te sobre les accions que realitza el nostre club. (100% lliure de spam).