CNSP 50 Anys

50è Aniversari del CNSP

El 11 d’abril de 1968 es va crear el nostre Club, el teu club de natació, i des d’aquest dia ja han passat ​50 anys que ​tornaràn a agafar forma el proper Dissabte 14 d'Abril de 2018.


El club es va fundà per la necessitat ​d'uns pares de nedadors i gent del nostre poble que estàven interessats en aprendre a nedar i practicar natació de competició.

Club natació  Anys 80


​Més de 10.000 persones de​ Santa Perpètua de Mogoda han rebut cursets del nostre Club, i ha sigut la nostra entitat qui històricament va assentar l'infraestructura inicial i les bases de l'esport més complet que existeix fins ara per a la salut i el benestar de les persones: la Natació.


Durant aquests 50 anys el club ha posat tot el seu esforç en donar el millor servei a tots els seus socis i nedadors amb l’objectiu de fomentar la practica d​'aquest esport ​mitjançant un servei i una experiència positiva, i formant persones amb uns "valors de club" que s’han transmet de generació rere generació ​gràcies a les diferents persones que han format part activa de l'estructura de​ l'entitat.


És per aquest motiu que encetem ​l'event més important de la Història del Club, una temporada ​on hem preparat moltes coses ​perque volem tornar a reviure tots el records i sensacions que s’han creat al club en aquest mig segle.


​Si de veritat, la natació t'ha aportat a la teva vida, ha arribat el moment d'agraïr-li al CNSP allò que et va aportar en el seu moment. T'esperem.

INSCRIPCIONS TANCADES

50 ANIVERSARI CLUB NATACIO

​La NATACIÓ, el nostre esport. Un vincle d'amistat, experiències, satisfacció i records.

"Els pagesos, els grangers i els pares dels nedadors, amb pics i pales; uns fen de paletes i altres de manobres, varen construir una piscina de 25 metres." (Història del CNSP)

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

24 HORES DE NATACIÓ: LES ORIGINALS

EXPOSICIÓ CLUB NATACIÓ SANTA PERPÈTUA

Club Natació Santa Perpètua

Tfn. 935741939 WhatsApp: 639530337