Inscripcions i reserves Sopar del 50è Aniversari del Club Natació Santa Perpètua

Ja tenim ben a prop el Sopar del 50è Aniversari i per aquest motiu us comuniquem que s’obre el període per formalitzar la vostra inscripció.
Aquest període finalitzarà el 4 d’abril de 2018, però recomanem no deixar-lo degut a la importància de l’event i la posible limitació d’assistents o cua en reserva.
 
 
L’acte, que tindrà lloc el proper dissabte 14 d’Abril, es realitzarà a l’espai de Cam Bernades, lloc conegut d’activitat social i cultural de Santa Perpètua, i disposarem d’un vermouth inicial on tots els nedadors, exnedadors, socis, pares i mares i antics entrenadors o gent vinculada al club pugui gaudir des de l’inici d’aquest dia.
 
Disposeu dels horaris, el timing i el menú en el següent PDF:
 
 
Per formalitzar la vostra participació teniu 2 opcions.
 
 

Presencialment:

  • A les oficines del Club en horari de dilluns a divendres de 16:00 a 19:00, on podreu omplir la butlleta d’inscripció i fer el pagament en metàl·lic o targeta de crèdit (opció de finançament)
 

No presencial:

  • Mitjançat un mail de contacte a cnsp@cnsp.cat indicant la vostre intenció d’assistir al sopar i amb la butlleta d’inscripció emplenada.

Un cop confirmada s’haurà de fer una transferència bancària amb la quantitat a satisfer. (opció de finançament)

 

Des de la junta directiva, us animen a participar en aquest emotiu homenatge dels 50 anys de vida del nostre club, i en general, fer un recorregut històric de la nostra vida amb l’esport i la societat perpetuenca i dels nostres voltants.
 
No podem encara avançar totes les sorpreses, així que volem el teu nom als llistats d’inscripcions.
 
triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts