I Jornada informativa del nostre equip tècnic amb pares de nedadors

El passat dimecres 25 de Gener, una vintena d’assistents van participar a la trobada organitzada pel nostre equip tècnic amb els pares i mares de nedadors de les categories pre-benjamina, benjamina i alevina.

Durant el transcurs d’aquesta jornada, els entrenadors del CNSP van exposar els objectius i continguts que es treballen en aquestes edats, la metodologia d’entrenament que disposa el nostre club, l’evolució tècnica dels nostres nedadors en aquest primer període de la temporada i com poden col.laborar els familiars en aquesta tasca formativa i educativa del nedador per assolir les seves metes personals i esportives, tant de forma individual com a nivell social dins de l’entorn del club.

Manuel Grima

Aquesta ha sigut doncs, la I Trobada Pares-Mares i Tècnics que s’ha realitzat a la nostra entitat, i que des de la Junta Directiva creiem que ha sigut una molt bona iniciàtiva per part de l‘Antonio Polo i en Manuel Grima.

Antonio Polo

A tots aquells pares o socis que no hagin pogut assistir, podeu consultar a l’oficina la Linia del CNSP, un document explícit amb el objectius generals del nostre club.

En quant als pares, si que volem fer un petit resum de la jornada i deixar aquí, sota les paraules FEM EQUIP, FEM CLUB, les tasques que es van recomanar per a ells:

  • Valorar l’ activitat formativa
  • Valorar i conèixer els objectius i continguts que es treballen (sobretot els d’ aprenentatge)
  • Ésser un reforç positiu
  • Valorar tota la pràctica (no només la competició)
  • Valorar en la competició la consecució dels objectius grupals per sobre dels individuals
  • Valorar i fomentar els valors de perseverança, sacrifici i disciplina
  • Fomentar els hàbits saludables (descans, organització, alimentació,…)
triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts