La fitxa tècnica: Els entrenaments juniors, així com els absoluts, estàn destinats a la superació personal mitjançant uns Equip junior CNSPobjectius.

Edats: 97/98 per categoria masculina i 99/00 per categoria femeninade temporada. Són entrenaments focalitzats en l’estil i exercicis que requereixen altes dosis de metratge diari de cara a assolir la millor marca personal o de grup quan es participin en competicions, campionats i travessies.

Horari d’entrenament: 19.15h – 20.15h

Tipus d’entrenament: Optimització de la tècnica, les sortides i els viratges. Dinàmics durant la semana (aeròbic, anaeròbic, sèries programades, etc…).

Entrenador: Antonio Polo

 

Opt In Image
Posa't en contacte amb nosaltres
Vols apuntar-te al club?

Som aquí per respondre qualsevol dubte que tinguis en relació al Club Natació Santa Perpètua i les seves àrees d'activitats. Si no pots visitar-nos a les oficines, des d'aquest formulari pots posar-te en contacte per:

  • Demanar informació general
  • Sol·licitar la teva alta com a soci
  • Tramitar les incripcions als cursets de natació
  • Demanar una llicència màster o de triatló
  • Reservar el teu material esportiu
  • Apuntar-te al Club!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Estem d'acord amb la preservació de la privacitat de les persones, i per tant, les teves dades no són mai compartides amb altres empreses ni tampoc fem servir cap cookie publicitària que identifiqui la teva activitat. El teu correu electrònic solament es farà servir per donar-te una resposta o informar-te sobre les accions que realitza el nostre club. (100% lliure de spam).