Aquesta secció va dirigida a nedadors /as majors de 20 anys, que vulguin entrenar o competir en categoria màsters però tenint sempre en compte els diferents objectius personals.

12030489_1176220695727172_3411922161790809594_o

Però primer de tot, que és això de Màsters?

Els Màsters és una categoria de natació que engloba nedadors amateurs, o sigui, no professionals, majors de 20 anys i fins que el cos aguanti. El funcionament és el mateix que les altres categories de la pràctica de la natació, però amb l’única diferència que no és tan exigent, ja que cadascun es marca les seves metes o objectius, i és mes lúdica.

El calendari de competicions de la categoria Màster no està tan carregat, ja que cada nedador va a les competicions que vulgui o pugui. El fet que sigui una categoria més lúdica no vol dir que no es prengui de debò, ja que en aquesta categoria hi ha competicions locals, campionats comarcals, campionats d’Espanya, campionats d’Europa i el màxim són els campionats mundials. Igualment, les travessies d’estiu també són una bona opció per aquelles persones o nedadors que volen assolir altres tipus de metes durant l’entrenament anual.

El funcionament dels màsters a Catalunya i Espanya és que els nedadors /as es treuen la llicència d’un club que els representa. Els clubs de Catalunya realitzen competicions, en les quals per poder assistir cal fer una inscripció. Nedar cada prova té un cost determinat. Això depèn de la importància de la competició. Aquest cost és assumit pels propis nedadors, tant les inscripcions a competicions com a campionats de Catalunya, Espanya, Europa, etc.

Màsters al Club Natació Santa Perpètua

El funcionament dels màsters és:

  • Entrenaments setmanals: Dilluns, Dimarts i Dijous de 20:45 a 21:30 amb un monitor que us donarà les classes i corregirà la vostra tècnica.Aquesta opció solament dóna dret a entrar a la piscina en aquest horari.
  • Altres opcions: Es tracta del seguiment d’un entrenament a mida fet pel responsable dels màsters. És una alternativa per a nedadors que, per motius de horari, treball o que no pertànyen a altres poblacions no poden entrenar a la piscina local, però si que ho fan en altres instal·lacions. A continuació, s’explica amb més detall.

El Club Natació Santa Perpètua és coneixedor dels problemes i les ocupacions de la vida actual, així que proposa una segona opció per a aquelles persones que no poden assistir als entrenaments diaris i tingui la intenció de participar en competicions. Aquesta opció és para nedadors /as que entrenen per lliure però amb entrenaments manats per l’entrenador del club. L’entrenador facilita una sèrie d’entrenaments i cada nedador /als realitza quan li vagi millor. Aquesta opció no dóna dret a l’entrada en la piscina, a excepció d’un entrenament al mes que fem de forma social per compartir experiències, fer entrenament conjunt i, com no, realitzar el nostre particular sopar.

L’última opció es realitza a petició d’alguns ex-nedadors, que al pertànyer durant diversos anys al club, els agradaria tornar a nedar amb el seu nom, però al viure ja fora de Santa Perpètua els és impossible tornar. Aquesta opció és para nedadors / as que s’entrenen pel seu compte amb els seus propis entrenaments.

El club també us oferirà descomptes en material esportiu i equipació com, ulleres, pala, pull-boys, etc.

Esperem la vostra col.laboració i no oblideu que estem practicant un esport molt complet i saludable. Per a més informació o realitzar la inscripció podeu dirigir-vos a les oficines del Club de Dilluns a Dijous de 16.00 a 17.15, o bé, omplir el formulari de contacte del web.

Opt In Image
Posa't en contacte amb nosaltres
Vols apuntar-te al club?

Som aquí per respondre qualsevol dubte que tinguis en relació al Club Natació Santa Perpètua i les seves àrees d'activitats. Si no pots visitar-nos a les oficines, des d'aquest formulari pots posar-te en contacte per:

  • Demanar informació general
  • Sol·licitar la teva alta com a soci
  • Tramitar les incripcions als cursets de natació
  • Demanar una llicència màster o de triatló
  • Reservar el teu material esportiu
  • Apuntar-te al Club!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Estem d'acord amb la preservació de la privacitat de les persones, i per tant, les teves dades no són mai compartides amb altres empreses ni tampoc fem servir cap cookie publicitària que identifiqui la teva activitat. El teu correu electrònic solament es farà servir per donar-te una resposta o informar-te sobre les accions que realitza el nostre club. (100% lliure de spam).