Des de el Club Natació Santa Perpètua volem anunciar que obrim una nova etapa amb la inauguració d’una nova secció, la secció de triatló. Aquesta secció va dirigida a totes les persones que gaudeixen fent esport, independentment del nivell, i volen entrenaments guiats i en grups.

El triatló és un esport divertit que consisteix en fer una cursa dividida en tres disciplines, nedar, ciclisme i atletisme. La practica del triatló té multitud de beneficis, les tres disciplines son bàsicament esports de resistència, degut això els entrenaments milloren:

  • El sistema càrdio-circulatori
  • El sistema respiratori
  • Disminueix el estres
  • Millora l’autoestima
  • Millora les relacions socials

Què oferim?

Des del nostre club t’oferim la possibilitat de practicar i gaudir del triatló, tan a les competicions com als entrenaments.

Gaudir a les competicions perquè et donem la possibilitat de federar-te, amb la federació catalana de triatló, i representar al nostre club i al nostre poble en totes les competicions que ho desitgis.

I als entrenaments perquè donem la possibilitat d’adquirir una planificació degudament estudiada d’entrenaments setmanals, a més de poder realitzar-los en grup.

Preu de les quotes anuals:

Per ser soci de la secció de triatló només s’ha de satisfer la quota anual de soci del CNSP

  • Triatletes amb llicencia federativa: Quota anual soci del CNSP 40€ + quota mensual 24€/mes entrenaments + preu llicència federació triatló vigent de la temporada 2017/2018
  • Triatletes sense llicencia federativa: Quota anual soci del CNSP 40€ + quota mensual 24€/mes entrenaments

No t’ho pensis gaire i apunta’t omplint el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres o a les oficines del nostre club de Dilluns a Divendres de 16:00h a 19:00h.

Inscriu-te a la secció de Triatló!
Si encara no t'has decidit, ara és el moment de practicar la disciplina més completa i gaudir d'un bon estil de vida

A més tens l’opció d’apuntar-te al grup d’entrenament que el club a establert per preparar triatlons sprints i olímpics.

QUOTA MENSUAL: 24 EUROS +

Si tens objectius que van més enllà de participar i passar-t’ho be el club et dona la possibilitat de fer una programació i planificació d’entrenament individualitzat, per 40€ mensuals.

També us informem que per ser soci del nostre club tens descomptes en material esportiu i descomptes en diversos comerços del nostre poble. Aquest descomptes es troben especificats a la nostra web.

El vostre nom (obligatori)

El vostre cognom (obligatori)

El vostre e-mail (obligatori)

Estem d'acord amb la preservació de la privacitat de les persones, i per tant, les teves dades no són mai compartides amb altres empreses ni tampoc fem servir cap cookie publicitària que identifiqui la teva activitat. El teu correu electrònic solament es farà servir per donar-te una resposta o informar-te sobre les accions que realitza el nostre club. (100% lliure de spam).