El Club Natació Santa Perpètua és una entitat esportiva al servei de la natació de la nostra ciutat i tot el seu entorn. La nostra trajectoria es va iniciar l’any 1968 i, per tant, som un referent indiscutible de la natació al Vallès. Portem gairebé prop de 50 anys amb la natació i molta història darrera.

Com a club, volem promoure a Santa Perpètua de Mogoda la pràctica d’aquesta especialitat esportiva tan necessària per a la salut i les nostres vides. Així doncs, el nostre objectiu principal és propiciar el seu ensenyament als nens i nenes que comencen a sentir el desig de practicar esport, però també mostrar a tothom que la natació és font de salut, bona convivència i amistat entre qui la practica des de molt jove, i els que continuen després com a màster, amateurs o socis donant el seu suport.

També volem despertar el desig i la il•lusió de competir pels colors d’una entitat que representa una part important de la ciutat, en la qual convius i et desenvolupes, aprofitant l’oportunitat de competir i participar en campionats amb altres clubs i a altres ciutats de Catalunya i Espanya donant-nos a conèixer i fent noves amistats.

Des d’aquí animem a tothom a participar com a esportistes del Club Natació Santa Perpètua i a col•laborar com a soci/sòcia protector/a de la nostra entitat. Inscriu-te! Vine a nedar amb nosaltres! Participa-hi com a soci/sòcia i gaudeix del Club en tots el seus aspectes!

T’ESPEREM!

CLUB NATACIÓ SANTA PERPÈTUA

Opt In Image
Posa't en contacte amb nosaltres
Vols apuntar-te al club?

Som aquí per respondre qualsevol dubte que tinguis en relació al Club Natació Santa Perpètua i les seves àrees d'activitats. Si no pots visitar-nos a les oficines, des d'aquest formulari pots posar-te en contacte per:

  • Demanar informació general
  • Sol·licitar la teva alta com a soci
  • Tramitar les incripcions als cursets de natació
  • Demanar una llicència màster o de triatló
  • Reservar el teu material esportiu
  • Apuntar-te al Club!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Estem d'acord amb la preservació de la privacitat de les persones, i per tant, les teves dades no són mai compartides amb altres empreses ni tampoc fem servir cap cookie publicitària que identifiqui la teva activitat. El teu correu electrònic solament es farà servir per donar-te una resposta o informar-te sobre les accions que realitza el nostre club. (100% lliure de spam).