Ja des de fa molts anys, el nostre Club organitza diferents actes socials pels seus membres, ja siguin nedadors i familiars, o bé, socis i acompanyants.

El nostre objectiu, a més de gaudir de la vostra companyia, és promoure la relació social i el compromís de tots els seus assitents, així com la unió generalitzada per intercanviar opinions, gaudir de la natació i passar una estona divertida.

Alguns dels nostres actes són:

 • El Sopar del Club: Aquest acte és un sopar de germanor que es celebra un cop a l’any al mes de novembre i on tots el membres del club estàn convidats. És una de les nostres celebracions més esperades i que ens serveix per reunir-nos i que ens coneguin. Hi ha festa, ball i sobretot uns premis molts especials que s’otorguen als nedadors més destacats de l’any segons els èxits o els objectius de la temporada anterior.
 • Les 24 hores de Natació: En els seus origens, les 24 hores era considerada com una jornada d’esforç i esbarjo en el que els nedadors havien de fer un relleu durant un dia sencer nedant. Amb el pas del temps, les 24h ja són un clàssic de l’aigua i es considera la “Festa Estiuenca” del Club Natació Sta.Perpètua, on a més de conservar el relleu tradicional (ara ja formen part pares, familiars o tothom que vulgui col.laborar) es fan una sèrie d’activitats i jocs tant per grans com pels més petits. Molt xivarri, molta gresca i molta aigua en uns dels dies més calurosos de l’any. No hi trobareu cap moment per avorrir-vos.
 • Stage de Pretemporada: Són les colònies esportives que el Club realitza a principis del mes de septembre. Escalfem motors a la platja abans de la nova temporada i gaudim d’un munt de jocs i aventures que aporta als nedadors una experiència única amb els seus companys.
 • Dia de L’Esport: El nostre Club fa acte de presència cada any al “Dia de L’Esport”, una trobada que cel.lebra el Patronat d’Esports de L’Ajuntament de Santa Perpètua on es premia als millors esportistes i gent destacada vinculada a l’esport de la nostra ciutat. És una bona oportunitat per conèixer altres esportistes locals i relacionar-se amb les entitats participants.
 • Cavalcada de Reis: Participem amb els Reis amb la nostra pròpia carrossa. Vols formar part de l’equip? Anima’t!
 • Diada de Sant Jordi: Fem presència amb roses i llibres al Passeig de La Florida. La visita a la paradeta del Club és obligatòria.
 • Botifarrada de Primavera: Com cada any, fem una botifarrada comú amb tots el socis, nedadors, pares de nedadors i familiars. Aprofitem l’ocasió per fer gaudir de diferents jocs i activitats d’esbarjo.
 • Festa Major Sta.Perpètua: A més del nostre tradicional Trofeu de Festa Major, portem uns anys amb la nostra pròpia barra a la festa del Deskoncerts. Aquí ens retrobem amb els més joves, gent del poble, antics nedadors i qualsevol que vulgui passar una bona estona de gresca.

 

Opt In Image
Posa't en contacte amb nosaltres
Vols apuntar-te al club?

Som aquí per respondre qualsevol dubte que tinguis en relació al Club Natació Santa Perpètua i les seves àrees d'activitats. Si no pots visitar-nos a les oficines, des d'aquest formulari pots posar-te en contacte per:

 • Demanar informació general
 • Sol·licitar la teva alta com a soci
 • Tramitar les incripcions als cursets de natació
 • Demanar una llicència màster o de triatló
 • Reservar el teu material esportiu
 • Apuntar-te al Club!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Estem d'acord amb la preservació de la privacitat de les persones, i per tant, les teves dades no són mai compartides amb altres empreses ni tampoc fem servir cap cookie publicitària que identifiqui la teva activitat. El teu correu electrònic solament es farà servir per donar-te una resposta o informar-te sobre les accions que realitza el nostre club. (100% lliure de spam).