Primera Jornada Campionats de Catalunya

Bona primera jornada dels campionats de Catalunya la disputada aquest dijous a les instal·lacions del C.N.Sabadell, amb 4 millors marques d’edats del nostre club i un diploma de finalista.

El diploma i tres de les quatre han sigut aconseguides pel Sergi Castells que no fent un molt bon temps en les eliminatòries va aconseguir classificar-se amb el desè temps, Millorant en tres segons la marca del matí acabant setè de la seva categoria amb un temps de 2.26.34, temps que suposa la millor marca del club de 15 anys. Sergi també ha acoCampionatsnseguit millorar els records de 50 i 100 esquena. (00.32.56, 1.08.35).

L’altre millor marca ha sigut de Sara Castells que en la prova de 200 estils ha millorat la marca de 15 anys del 50 papallona (00.33.96). Sara ha acabat en la catorzena posició de la seva categoria.

En la jornada de ahir també a participat Carla Arenas que ha nedat els 200 lliures. Carla s’ha classificat en dissetena posició amb un temps de 2.22.35, abaixant la seva millor marca en gairebé dos segons.

Bona manera de començar uns campionats difícil ja que es neden en piscina llarga (50 metres) la qual cosa es una dificultat afegida per als nostres nedadors ja que, en aquestes alçades de la temporada, no estan acostumats a nedar en llarga.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts