RESULTAT CAMPIONAT CATALUNYA MASTERS

S’estan disputant els Campionats de Catalunya màsters de natació a les piscines del club natació Sant Andreu, participen un total de 650 nedadors representant 70 clubs de Catalunya, Espanya i Itàlia cosa que ja indica el gran nivell de la competició.

Els nostres nedadors han sobrepassant totes les expectatives i han aconseguit un total de 7 medalles (4 d’or, 2 de plata i 1 bronze) i 4 rècords del club, millorant les seves marques la gran majoria de vegades.

Cal destacar l’or aconseguit per les nostres nedadores (Olga, Emma, Cristina i Gemma) al 4×50 lliures categoria 100 anys que amb un temps de 2.17.47 s’han proclamat campiones de Catalunya.

La prova talismà ha estat els 50 braça on en categoria masculina José Ramón s’ha proclamat campió de Catalunya +20, amb un temps de 45.26, a més Ruben Diaz ha aconseguit un extraordinari seté lloc. En categoria femenina han estat 3 les medalles aconseguides, l’or de Cristina, + 25, la plata d’Ester Franco, +30 i el bronze de Gemma +25.

Gemma s’ha proclamat campiona, aconseguint medalla d’or, en la prova de 50 metres lliures +25, cal recordar que el rècord del campionat d’aquesta prova està en possessió de la nostra entrenadora Vanessa des de l’any 2004.

En aquesta prova també han participat en categoria + 30 Ruben Vallejo que ha acabat en setè lloc i Ruben Díaz que ha ocupat la plaça número 18.

I en categoria +20 Edgar s’ha quedat a les portes de la medalla, acabant en 4 posició però ha aconseguit millorar el seu rècord del club i deixar-lo en 27.78. On si que ha aconseguit agafar medalla ha estat en la prova de 50 esquena que amb un temps de 34.67, rècord del club, s’ha penjat la medalla de plata.
En la prova de 50 esquena categoria femenina hem fregat el pòdium en dues ocasions. Emma Giron (+30) ha acabat cuarta amb un temps de 41.14 que milloren el seu rècord del club, i Olga (+25) també ha acabat cuarta amb un temps de 42.93.

En els 50 metres papallona (+30) Ruben Vallejo ha acabat en una gran sisena posició amb un temps de 29.95 i Jordi Casiano ha marcat un temps de 33.61 i ha acabat en la posició 12.

El relleu del 4×50 lliures masculí format per Rubén Diaz, Sergio Fernandez, Jordi Casiano i Ruben Vallejo ha acabat en la posició 13 amb un temps de 1.58.04, un molt bon temps que no te res que envejar al relleu de la categoría absoluta del nostre club.

Enhorabona a aquests campions / es i desitjar-li sort per a la jornada de diumenge!!

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts