RESULTATS FINAL TERRITORIAL

benjaminsCap de setmana replet d’emocions, nervis, tensió, alegria, cansament i sobretot de molta diversió la que van viure els nostre nedador/es més petits.

Aquest ha sigut el segon any que es fa l’actual sistema de competició, i han hagut un parell de canvis que han fet millorar la competició i fent que els nedadors no hagin de nedar tantes probes i s’ho passin molt millor. No obstant els nedadors nedaven una mitja de 5 probes en un dia.

L’objectiu marcat del club per aquesta competició i categoria es gaudir l’oportunitat de poder participar en una competició, on no tot/es els nedadors/es poden participar, i divertir-se amb la recompensa per tot l’esforç dedicat als entrenaments durant tota la temporada.

Els nostres 6 nedadors Mar Notario, Jordi Nomdedeu, David Lloret, Julia Lluis, Helena Romera i Pablo Rocha van saber gaudir de la final i van intentar nedar molt be totes les probes per assolir el principal objectiu.

Els resultats van ser molt bons, es van aconseguir 4 diplomes ( Mar, David, Julia i Helena) i tots/es van nedar la majoria de les seves probes molt be i entre tots/es van aconseguir col·locar al club a la posició 48 de la classificació general.

Des de aquí volem felicitar aquests petits nedadors i animar-los a seguir entrenant. Cal que tinguem clar que l’ esforç i la dedicació sempre acaben tenint la seva recompensa, així que continueu com fins ara i gaudiu dels vostres èxits. 

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts