RESULTATS I LLIGA PRE-BENJAMÍ II BENJAMÍ

 

Excel·lent i divertida competició la disputada ahir al complex aquàtic de Vilafranca del Penedès,  competició on van debutar els nostres nedadors més petits, que amb només 7 anys, van demostrar que saben nedar i que ho fan d’una manera impecable.

En quant a la segona jornada benjamí assenyalar que en aquest últim mes ha hagut una millora molt important en quant a tècnica es refereix, en la competició vam poder veure a uns nedadors/es molt motivats per fer una demostració de com es neda la braça.

Destacar també les proves de relleus en la qual tots els components es van esforçar al màxim no només per al seu benefici personal sinó pel bé de l’equip i dels seus companys fent una ostentació de companyerisme i sacrifici molt divertit.

També recalcar als pares que no van parar d’animar a tots els nostres nedadors donant-los aquest petits plus de motivació a tots.

Tornar a recordar que els temps i posicions aconseguits pels nostres petits no són el més important, sinó la forma de nedar, la diversió, el companyerisme i sacrifici que tots vam poder observar ahir.

Enhorabona a tots i ha seguir treballant igual de bé!!

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts