RESULTATS III JORNADA REUS

Darrera sessió del campionat Aleví. Amb un botí de 2 diplomes més de finalista i dos millors marques del club.
Jornada matinal:
El primer a nedar va ser en Sergi els 100 metres esquena, va tenir mala sort a la sortida i va relliscar-se, ademés va acusar una mica el cansament de tot el campionat i va acabar en una excel.lent setena posició repetint la seva millor marca i finalitzant amb un temps de 1.14.41.
A la jornada matinal també va nedar Andrea i Carla els 100 papallona, Andrea va realitzar una bona carrera fent 1.31.84 i Carla va rebaixar la seva marca en 1 segon deixant en 1.20.11.
Jornada de tarda:
Tania Casatejada va acabar la seva participació amb uns magnífics 100 esquena on va millorar la seva marca en 2 segons i finalitzar així amb una excel.lent competició.
A Carla li va tocar tancar la participació Perpetuenca en aquests campionats amb uns excel.lents i vibrants 100 esquena, proba en la que va estar en l posició de medalla fins als 75 metres, on se li va escapar per molt poc, acabant en cinquena posició rebaixant el seu temps en 2 segons i batent dos rècords del club de 12 anys, en el parcial de 50 esquena amb un temps de 00.36.01 i en 100 metres amb un temps de 1.14.57.
S’ha acabat ja la temporada per aquests magnífics nedadors / es amb molt bons resultats que porten il·lusió i optimisme per a futures temporades.
Enhorabona a tots ells i Vanessa la nostra entrenadora pel seu treball realitzat.
triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts