Resum Equip Màsters CNSP i temporada 2012/2013

Malgrat que els Campionats de Catalunya Open Másters ja queden lluny, els nostres màsters han continuat entrenant i participant en les diferentes proves d’aigües obertes que es disputen pel territori català. El resum de la temporada ha estat molt bo. No solament, amb l’augment de noves incorporacions a l’equip, sino també en els resultats aconseguits. Aquest darrers messos, els nostres nedadors ens han representat en un bon grapat de proves, demostrant un cop més l’esforç que suposa fer entrenaments amb una càrrega de responsabilitat i limitació de temps. Aquestes han sigut les proves:

  • L’ Emma Girón va participar a la TRAVESSIA DE L’ESCALA (Agost) 2.200 mts i a la TRIATLÓ POPULAR DE MALGRAT (Juliol).
  • L’ Olga Fernández va participar també a la TRAVESSIA DE L’ESCALA (Agost) 2.200 mts i a la TRIATLÓ POPULAR DE MALGRAT (Juliol).
  • En Rubén Vallejo va participar a la TRAVESSIA DE CALELLA (Juliol) 1.000 mts.
  • En Sergio Fernández va fer les següents proves: TRAVESSIA DE PREMIÀ  4000m (Abril), TRAVESSIA 3x3000m PER EQUIPS DE PREMIÀ (Juny), TRIATLÓ DE VENTALLÒ (Juny), HALF IRONMAN CALELLA (Juny), ACUATLÓ MEDITERRANEAN RACE (Juliol), ACUATLÓ DE CALAFELL (Juliol), TRAVESSIA DE LES ILLES MEDES (Juliol).
  • L’Ester Franco també va participar a la TRAVESSIA DE PREMIÀ  4000 mts (Abril), TRAVESSIA 3x3000m PER EQUIPS DE PREMIÀ (Maig) i la TRAVESSIA DE LES ILLES MEDES (Juliol).
  • En Jordi Casiano va fer la TRAVESSIA DE LES ILLES MEDES 1500m (Juliol) i la TRAVESSIA DE L’ESCALA  2.200 mts el passat 25 d’Agost.

A tots ells, felicitar-los per la seva participació, i a la resta de màsters convidar-los a les següents cites com són la TRAVESSIA DE BANYOLES i l’inici de temporada 2012/2013. Recorda que, si t’agrada la natació, has sigut nedador o vols iniciar-te amb el màsters, ens adaptem a tots el nivells. T’esperem!.

Màsters Club Natació Santa Perpètua

Si vols més informació cal d’adreçar-te a l’oficina del Club, o bé, enviar-nos un correu electrònic a masters@cnsp.cat.

Ara, a treballar les properes competicions!

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts