SEGONA SESSIÓ CAMPIONATS ALEVÍ

De esquerra a dreta: Tania, Bea i Andrea

Segona i última sessió dels campionats de Catalunya Aleví, on les tres nedadores han tornat a demostrar el seu estat de forma millorant tots els seus temps.

Al matí Andrea Mateos es llançava a l’aigua per fer la prova més dura, els 200 papallona, on ha fet una gran marca de 3.05.08 que li ha valgut per classificar-se en la novena posició.

A la prova del 100 esquena femení Tania ha fet una bona carrera i ha millorat la seva millor marca en 1 segon i l’ha deixat en 1.27.39.

A la tarda, com a la sessió d’ahir, les tres nedadores han nedat els 100 lliures i han millorat molt les seves millors marques.

Tania ha fet 1.19.40 (44 posició) i ha millorat en 2 segons la seva marca, Beatriz s’ha classificat en 18 posició amb un temps de 1.12.20 i Andrea, que ha millorat la seva millor marca en 3 segons, ha fet 1.09.97 i s’ha classificat en 11 posició.

Per finalitzar aquests campionats Beatriz ha nedat els 200 braça i ha realitzat la seva millor marca, millorant en quatre segons, per fer 3.14.56 i acabar en la quinzena posició.

Ja s’han acabat aquest campionats i, amb aquest, la temporada de campionats d’hivern, aplaudim l’iniciativa del club natació Banyoles per retransmetre els campionats des de la seva web, ja que ens a donat l’opció de veure i animar a les nostres nedadores des de la distància.

Donar l’enhorabona aquestes tres nedadores i a la seva entrenadora Vanessa per els campionats realitzats.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts