SERGI CASTELLS QUART D’ESPANYA

SERGIJa s’han acabat els campionats junior d’Espanya, on el Sergi Castells, que ha participat en 5 probes, ha aconseguit millorar quatre dels records del club.

La seva millor posició la va obtenir als 200 esquena, molt a tocar de les medalles, en Sergi va aconseguir la quarta plaça amb un magnífic temps de 2.08.10.

El primer dia de competició va nedar els 50 lliures on va acabar setè amb un temps de 24.38 i els 100 esquena on va baixar una posició per finalitzar sisè amb un temps de 1.00.18 molt molt a prop de baixar del minut que el consolidaria amb una marca d’un nivell molt alt.

L’ultima proba que ha nedat han sigut els 200 estils, i fins i tot desprès de nedar 6 probes, ha millorat el seu temps per acabar dinovè amb 2.16.70

Des de aquí volem felicitar al Sergi pels èxits obtinguts en aquest campionat.  No volem deixar passar l’oportunitat  per ressaltar el treball que ha vingut realitzant durant tota la temporada i fins i tot durant aquests últims anys, cada any que passa és més difícil compaginar els estudis amb els entrenaments i en Sergi ho està fent molt be, millorant i creixent com a nedador  cada any que passa.

Felicitats Sergi!!  

 

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts