Si ets soci, tens descomptes a Santa Perpètua

A partir del 1 de Maig i en exclusivitat per als nostres socis del Club Natació Santa Perpètua, quatre comerços perpetuencs ens oferiran descomptes en una gran varietat de productes. Per primer cop a la història del Club els nostres socis podran gaudir de descomptes molt atractius.

Joyeria Garcia ubicada en una situació privilegiada ben a prop del Passeig de la Florida, ens oferirà descomptes del 5% en qualsevol compra inferior a 50 euros i un 10% en totes les compres superiors a 50 euros.

percent symbol

 

Addicionalment a aquesta promoció, s’inclou un  comerç esportiu relacionat estretament amb el nostre àmbit, Helios Sport. Emplaçat al centre del poble, ens proposa una rebaixa del 15% en tots i cada un dels seus productes.

Amb l’objectiu d’abastir el màxim de necessitats dels nostres socis, ampliem  els avantatges dels que podran gaudir, incloent descomptes a l’àmbit automobilístic. Automóviles Creveta S.A.L, situat al barri de la Creueta, ens presenta un 10% de descompte en canvi d’oli i filtres.

Finalment, posem a l’abast el comerç Reformes Daniel, promocionant un 10% en qualsevol tipus de reformes de les que els nostres socis hi vulguin gaudir.

Ja ets soci?

Doncs ja sabeu, a partir del dia 1 de Maig podreu beneficiar-vos d’aquests magnífics descomptes amb el NOU carnet del Club Natació Santa Perpètua que us farem arribar.

Encara no ets soci? Fes-te soci

A què estàs esperant? Vine a les nostres oficines i t’informarem personalment de dilluns a divendres de 16:00 a 19:00 o escriu un correu amb els teus dubtes a cnsp@cnsp.cat i et contestarem lo abans possible.

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts