UNA MEDALLA DE BRONZE I 1 MINIMA D’ESPANYA

 

Una medalla de bronze,  1 mínima d’Espanya i 4 millors marques del club es el gran bagatge aconseguit avui als campionats de Catalunya infantils a Olot.

La medalla de bronze ha sigut per en Sergi Castells en la proba de 100 esquena amb un temps de 1.08.35 que suposa la millor marca del club de 14 anys, en la mateixa proba a batut també el rècord dels 50 i els ha deixat en 32.87.

Carla Arenas també a nedat els 100 esquena on ha acabat en una molt bona quarta posició amb un temps de 1.12.38 que li donen el bitllet cap a Mallorca per anar als campionats d’Espanya infantils. Aquest temps suposa un nou  rècord del club absolut que estava en possessió d’Esther Alonso des de l’any 1990.  Carla també a batut el record absolut dels 50 esquena, que també el  tenia la Esther, des de l’any 1994. Cal recalcar que Carla només te 13 anys.

Edgar Tena a nedat els 100 Estils i ha fet un molt bon temps 1.09.98 que li han atorgat la divuitena posició.

Donar la enhorabona aquests nedadors i dir del valor que tenen aquests temps i les posicions obtingudes ja que son en categoria infantil, categoria que ja comença a ser molt però que molt exigent.

Molta sort per demà nois i noies!!!

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts