X OPEN MÀSTERS DE NATACIÓ

Excel·lent competició la disputada el dissabte passat a les instal.lacions del C.E Mataró. 

Excel·lent per les instal·lacions, pel bon ambient i excel·lent en els resultats dels nostres nedadors que es noten que van agafant forma per afrontar la gran cita de la temporada, els campionats de Catalunya. 

Set van ser els nostres representants que es van atrevir ha nedar en piscina de 50 metres per provar el seu estat de forma amb bons resultats i sensacions. 

A la prova de 50 papallona van participar Jordi Casiano amb un temps de 32.99 i Jose Ramon Estevez amb un temps de 39.02 baixant notablement de la seva millor marca. 

Els 50 esquena femenins van nedar Emma Giron que amb un temps de 43.36 va fer millor marca del club +30 (anterior 45.42) i Olga Fernández que va fer un magnífic debut en competició amb un temps de 42.91. En categoria masculina Edgar Marcos es va apropar a la seva millor marca personal marcant un temps de 37.52 

En 50 braça Jose Ramon va fer una marca de 47.79 baixant una mica la seva marca i en categoria femenina Cristina Franco va guanyar la prova amb un temps de 41.15, seguida de Gemma Baldrich amb un temps de 43.02. Emma Giron va tornar a nedar baixant la seva marca personal fins deixar-la en 46.87. Finalment en la prova de 50 lliures Edgar Marcos va fer la millor marca del club +20 en marcar un crono de 28.83 i Gemma va baixar una mica el seu millor temps per deixar-lo en 34.17. 

Donar l’enhorabona a aquests nedadors i esperem que continuïn amb la gran tasca que estan fent. 

El proper dia 30 d’abril a Caldes és la pròxima cita d’aquests nedadors us esperem. 

RESULTATS_X_MASTERS_FONS_MATARO

triatló santa perpetua de mogoda

Related Posts