Aletes
Inici Seccions Aletes

Natació amb aletes al CNSP

Al Club Natació Santa Perpètua, no només disputem les competicions tradicionals de natació, sinó que també abracem una disciplina fascinant que ens permet explorar les profunditats de l’aigua: la natació amb aletes.

Aquesta modalitat esportiva és una part emocionant de les activitats subaquàtiques, on els esportistes es desplacen en la superfície de l’aigua o totalment submergits, utilitzant un parell d’aletes o fins i tot una «monoaleta.»

Un dels 7 clubs a Catalunya

Estem orgullosos de ser un dels set clubs a Catalunya que ofereix aquesta emocionant disciplina.

La natació amb aletes ens permet explorar un món subaquàtic fascinant i, alhora, millorar les nostres habilitats de natació.

A través d’aquesta pràctica, ens enriqueixem com a nedadors i com a amants de l’aigua.

Oberta a Tothom

Una de les coses més meravelloses de la natació amb aletes al Club Natació Santa Perpètua és que està oberta a tothom.

Qualsevol nedador, independentment de la seva categoria (a partir dels 7/8 anys), pot unir-se a aquesta secció i explorar les emocions i les destreses que aquesta modalitat ofereix.

Si ets un nedador apassionat o simplement desitges viure una nova experiència aquàtica, la natació amb aletes està a l’abast de tothom.

Una oportunitat per descobrir una nova modalitat aquàtica

La natació amb aletes és una modalitat en constant desenvolupament.

Al Club Natació Santa Perpètua, estem compromesos a oferir una plataforma per als nostres membres per descobrir aquesta disciplina emocionant.

La natació amb aletes pot ajudar-te a millorar la resistència, la tècnica de natació i a connectar amb un món subaquàtic impressionant.

Uneix-te a la natació amb aletes

Si estàs desitjant ampliar els teus horitzons aquàtics i viure una experiència única, la natació amb aletes al Club Natació Santa Perpètua és la teva oportunitat.

Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant exploració de les aigües i descobreix un món subaquàtic que et fascinarà.

No esperis més per aprofitar aquesta oportunitat única per créixer com a nedador i com a amant de l’aigua.