Escola
Inici Seccions Escola

Benvinguts a l’escola CNSP

A la nostra escola de natació, ens sentim orgullosos de guiar els nedadors més joves en el seu emocionant viatge cap a l’excel·lència aquàtica i personal.

Sabem que la infància és una època crucial per al desenvolupament de les habilitats i destreses a l’aigua.

Per això, oferim un entorn segur i estimulant per als nens i nenes de 4 a 7 anys, on podran explorar i créixer en el medi aquàtic.

Importància de l’etapa inicial

L’etapa de 4 a 7 anys és fonamental a la vida d’un nedador. En aquest període, els nens experimenten una adaptació progressiva al medi aquàtic, la qual cosa estableix les bases per a futurs èxits a la natació.

A l’escola de natació del Club Natació Santa Perpètua, entenem la rellevància d’aquesta fase i ens comprometem a proporcionar un enfocament pedagògic adaptat a les necessitats individuals de cada nen.

Perfeccionament de tècniques en estils

Durant les classes a la nostra escola, els nostres entrenadors altament qualificats es centren en el perfeccionament de les tècniques de nedada en diferents estils.

Des de la braça fins al crol, passant per l’esquena i papallona, fomentem un enfocament detallat i atent perquè els petits nedadors dominin cada moviment a l’aigua.

Això no només és essencial per a la seva seguretat, sinó que també estableix les bases per a un futur prometedor a la natació i la vida del nen o nena.

Aprenentatge a través del Joc

Entenem que els nens aprenen millor quan s’ho passen bé, per la qual cosa a l’escola del club natació Santa Perpètua integrem l’aprenentatge amb jocs i activitats lúdiques.

Aquests jocs no només mantenen els nens compromesos, sinó que també ajuden a reforçar la seva confiança a l’aigua i desenvolupar habilitats motrius essencials.

Uneix-te

En resum, l’escola del club natació Santa Perpètua ofereix un entorn enriquidor on els nens de 4 a 7 anys poden aprendre, créixer i gaudir de la natació.

Els nostres entrenadors dedicats i el nostre enfocament en el perfeccionament de les tècniques a través d’activitats divertides, fan d’aquesta experiència una oportunitat inigualable perquè els joves nedadors desenvolupin una sòlida base en l’esport aquàtic.

Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura aquàtica! Inscriu-te avui a l’escola del club natació Santa Perpètua i descobreix el potencial del teu petit nedador!